Ambulante jeugd-, woon- en gezinshulpverlening

Mensen met een hulpvraag kan ik thuis ondersteunen, maar ook dagbesteding kan er geboden worden. Voor dagbesteding, zie kopje dagbesteding op deze site.

Zoek je passende ondersteuning de echt op maat wordt geboden?

Voor thuisondersteuning is het mogelijk in de thuis- of gezinssituatie te komen ondersteunen. U schakelt mij, een gedreven zorgprofessional in met ervaring in de zorgsector en gespecialiseerd in diverse gedragsproblematieken. Ik bied zorg aan op maat door naast de zorgvrager te staan. Iedere zorgvrager ondersteun ik waar het echt nodig is. Samen werken we aan de toekomst door bij te dragen, ondersteuning te bieden aan de persoonlijke ontwikkeling van de zorgvrager.

Een gezond dagritme staat bovenaan. Op welk gebied, maakt niets uit. Dat kan in de thuissituatie op het gebied van zelfzorg zijn, tot aan ondersteuning bij het boodschappen doen, koken, huishouding, post bijhouden. Ondersteunen bij opvoeding en/of verzorging van kinderen/baby’s, schoolondersteuning, sociale contacten leggen, educatieve activiteiten, oppas, leren reizen in het openbaar vervoer, eerste stap zetten naar de sportschool of een nieuwe hobby oppakken of zelfs het luisterend oor tijdens een bakje koffie. Iemand die echt luistert naar wat de zorgvrager te vertellen heeft.

Van Volwassen tot jeugdige hulpvrager, met of zonder problematiek, gedragsproblemen, psychologisch problemen, wel of niet in combinatie gezins- of persoonlijkheidsproblematiek, iedere doelgroep, met welke hulpvraag dan ook, is welkom!

Tenslotte is een ieder is uniek en een ieder mag er zijn, dat is ook waar OZO:Jess! voor staat! Je leert en je groeit en dat heeft ongelooflijk veel invloed op het zelfvertrouwen en de eigenwaarde. Iedereen mag geloven in zichzelf en zijn zoals je bent!

Iedere ouder loopt in de opvoeding wel eens tegen situaties aan waarin u graag zou overleggen met een professional die ervaring heeft met ingewikkelde opvoeding/ begeleidingsvragen.

Ik wil u graag helpen met dergelijke situaties.